Як обрати потрібну сходову конструкцію

Опубліковано о Вересень 19, 2017 .

На сьогодні доволі розповсюдженими являються тенденції у галузі приватного житлового будівництва щодо переобладнання верхнього сегменту заміської оселі на виняткові, затишні й комфортні куточки мансардного формату. Саме у подібних кімнатних просторах виявляється дуже зручно та вигідно укомплектовувати ексклюзивні приміщення для активного чи пасивного відпочинку, для прийому гостей, їдальні, оригінальні кімнати для підлітків, невеликі тренажерні зали, домашні бібліотеки чи навіть офіси, оранжереї.

Тому в контексті переоформлення колишнього горищного простору актуальності набуває питання облаштування зручного, безпечного та ефективного виходу до комфортабельної і виняткової мансарди чи складського горища. У подібних ремонтно-будівельних ситуаціях традиційно добре виручають різноманітні варіації сходових механізмів. Відтак, якщо вас цікавить запитання, де купити горищну драбину перевіреної часом і досвідом якості з урахуванням демократичної вартості та продуктивного й довготривалого функціонування, тоді пропонуємо завітати до каталогу нашого онлайн магазину.

Справа в тому, що на нашому сайті представлені модернізовані сходові засоби рухливої та надзвичайно мобільної модифікації новітнього взірця, які виготовляються найкращими на сьогодні та найбільш успішними європейськими будівельними брендами. При цьому для зацікавлених споживачів в обов’язковому порядку враховується необхідна комбінація доступної вартості та покращених і спрощених умов довговічної експлуатації самої драбини.  

Надсучасні горищні сходи, якими наповнений новітній ринок будівельної індустрії, вирізняються міцною і цілком безпечною структурою, виключно якісними і дбайливо відібраними сировинними похідними, спрощеними та безпечними умовами безпосереднього користування. Кожна інноваційна модель пропонованих товарів передбачає у складі механізм для горищної драбини, а також інші незамінні частини типу спеціальної кришки люка, декоративної планки, стійких і міцних сходинок, наконечників із екологічно надійної гуми, металевого поручня. До речі, останній може входити до загальної комплектації виробу. Це залежить від конкретних цілей та уподобань клієнта.   

Зазвичай люкова кришка пропонується у білих або світло-кремових відтінках. Принагідно акцентуємо увагу на тому, що рекомендоване забарвлення цього компоненту сходового продукту може змінюватися відповідно до ваших смакових уподобань чи потреб інтер’єру того чи іншого кімнатного простору.

Суттєвим позитивним моментом застосування модернізованих сходів для виходу на мансарду вважається той факт, що більшість серійних видів драбин враховують наявність спеціального нашарування термічної ізоляції у структурі кришки люка. Конкретна модель мансардних сходів може враховувати відповідну товщину теплоізоляційного матеріалу.

Для прикладу, візьмемо cкладні горищні сходи fakro на екологічно надійній та вигідній дерев’яній основі серійного виду LWK komfort. Дана модель враховує наявність у своїй будові спеціальної люкової кришки з вмонтованим теплоізоляційним нашаруванням завтовшки 3,6 сантиметрів. Подібну сходову продукцію дуже вигідно і практично замовляти, встановлювати у кімнатних просторах, коли передбачаються певні коливання температури між ділянками обжитої та необжитої території в межах приватного будинку. Поза тим, утеплена кришка люка стає в нагоді, якщо йдеться про облаштування заміської оселі, розміщеної в кліматичній зоні з не дуже стабільними кліматичними сценаріями.

До речі, згадана модель мансардної драбини від популярного в усій Європі та поза її межами польського виробника оснащена також металевим поручнем, виконаним у червоному кольорі на основі висококласної металевої сировини. Таким допоміжним аксесуаром можна оформляти й інші, подібні модельні варіації. Цей функціональний елемент найбільше стає в нагоді, коли в приватному домі проживають люди похилого віку, діти, які також час від часу користуються укомплектованим мансардним простором або горищем. Власне, поручень на базі добірного металу відіграє суттєву роль в контексті максимально безпечного і спрощеного підйому або спуску з мансардної кімнати.

У контексті експлуатаційної безпеки варто також особливу увагу приділити спеціальним насадкам на гумовій основі, якими прикрашені всі сходинки загального механізму горищної драбини. Завдяки цьому додатковому засобу кожен охочий користувач сходів матиме можливість кожного разу спокійно та без остраху здійснювати процес піднімання чи опускання з кімнати у верхній частині заміської оселі зі скошеним дахом.

Питання максимально безпечного та високоефективного функціонування модернізованої мансардної драбини підтримує також наявність спеціальних гумових насічок, що оформляють виріб на кінцях ніжок. Таким чином в процесі підйому або спуску з улаштованого мансардного приміщення чи горищного складу можна не хвилюватися щодо зайвого руху самої драбини. Гумові наконечники сприятимуть тому, що сходи залишатимуться у стабільному й нерухомому стані протягом фактичної експлуатації. Важливо знати ще й той факт, що завдяки вмонтованим гумовим накладкам на кінцях сходового продукту основа під ногами у вигляді плитки, лінолеуму чи паркету залишатиметься цілою та неушкодженою.         

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo
5,690 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Oman Polar
11,140 грн
stars rating