Мансарда з комфортним доступом

Опубліковано о Вересень 25, 2017 .

Більшість власних житлових помешкань на кшталт котеджів або будиночків дачного формату передбачають у конструкції наявність верхньої ділянки з винятковою скошеною покрівельною структурою. Так звані ділянки часто експлуатуються у вигляді, приміром, укомплектованих мансардних кімнат чи занедбаних горищ, де зручно та вигідно зберігати різноманітні побутові предмети, інвентар для риболовлі, полювання, господарських потреб тощо.

Втім, якого би функціонального забарвлення не набувала мансардна ділянка у тому чи іншому заміському будинку, в кожній ситуації необхідно буде час від часу або регулярно здійснювати підйом до оформленого або не оформленого горища. Раніше в якості доступу мешканці приватних осель активно послуговувалися громіздкими драбинами, зазвичай саморобного різновиду. На щастя сьогодення, з його прогресивними технологічними рішеннями, інноваціями у сфері будівельної індустрії та комфортабельними пропозиціями рекомендує споживачам покращені й полегшені моделі горищних сходів рухливого формату.

Так, модернізована драбина на горище, купити яку за цілком демократичною вартістю рекомендуємо у каталозі нашого інтернет магазину, ввібрала в себе усі можливі достоїнства виробів цієї модифікації, щоб у кінцевому результаті забезпечувати жителям та гостям приватної будівлі повсякчас комфортабельний, безпечний та полегшений підйом до мансардного простору.

Позитивним вважається той факт, що сучасний ринок горищної сходової продукції насичений доволі-таки широким асортиментом мансардних драбин. Тут мається на увазі як великий діапазон цін (від дешевших до більш дорогих моделей), так і чималі можливості в сенсі вибору найбільш підходящого модельного ряду.

Для прикладу, якщо Вас цікавлять відбірні сходи на металі, варто придивитися до металевих сходових конструкцій розкладного або розсувного різновиду. Перший варіант надсучасних драбин має вигляд більш-менш класичних виробів, які складаються переважно з двох-трьох або чотирьох секцій. Всі секцій вдало приховуються в стельовому отворі, надійно фіксуючись в люкову кришку. Відтак, коли виникає необхідність в черговий раз скористатися горищною конструкцією, достатньо всього лише трохи потягнути за спеціальне кільце в ділянці короба, після чого драбина плавно розкладеться до повного функціонального формату.

У порівнянні з класичними розкладними моделями металеві мансардні сходи розсувної модифікації мають дещо ексклюзивний зовнішній вигляд та інакший принцип експлуатації. Так, розсувна мансардна драбина працює за принципом стискання гармошки. Зовні вона навіть трохи нагадує такий формат. Дану категорію надсучасних горищних драбин також прийнято називати ножичними. Як бачимо, сама назва говорить за її експлуатаційні особливості.

Принагідно звернемо увагу, що всі моделі модернізованих горищних конструкцій на металевій основі від популярних європейських будівельних компаній виготовляються з обов’язковим застосуванням ретельно перевіреної та відібраної сировини. Зазвичай це алюміній або інші подібні металеві похідні. Всі частини виробу з металу також захищаються спеціальними порошковими фарбами, які являються цілком безпечними для здоров’я людини. Дане покриття слугує відмінним і стабільним захистом протягом тривалого часу функціонування горищної драбини.

Поза тим, серед чималого модельного різновиду мансардних драбин доволі затребуваними вважаються також засоби на дерев’яній основі. Їх у більшості випадків виготовляють із висококласної сосни та бука. Як і з модерними металевими сходами, дерев’яні елементи також тестують на відповідні якісні та стабільні експлуатаційні запити. Тому кожен зацікавлений споживач матиме нагоду вибрати найбільш оптимальну модель горищної драбини, яка добре відповідатиме всім рівням безпечного, комфортного та полегшеного функціонування.

Надзвичайно широкий асортимент сходової продукції для виходу на укомплектовану мансардну кімнату чи складське горищне приміщення нового покоління дозволяє без зайвих труднощів вибирати найбільш вдалі рухливі моделі відповідно до конкретного стилю кімнати.

Скажімо, для доволі розповсюджених стилів мансарди типу шале, провансу чудово підходитимуть модернізовані сходи на горище на дерев’яній основі, а також на базі вдалої комбінації висококласної деревини та металу. Якщо кімнатний простір оформлений у стилях лофта, мінімалізму, тоді можна вдаватися до більш оригінальних дизайнерських рішень, монтуючи у приміщенні по-справжньому якісні мансардні сходи з металу, які розкладатимуться за принципом тиснення гармошки. Така горищна драбина вдало виділятимем всі позитивні сторони того чи іншого кімнатного простору.           

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux
6,895 грн
stars rating