Удосконалений доступ до омріяної мансарди

Опубліковано о Вересень 27, 2017 .

Сучасна галузь приватного житлового будівництва пропонує власникам заміських осель для постійного або тимчасового (дачі) перебування чималий спектр різноманітних архітектурних та конструкційних рішень, з допомогою яких можна оригінально та вишукано змінювати кімнатні простори. Наприклад, в контексті насиченого сьогодення дуже популярними вважаються тенденції перекомплектування колишніх горищних складів на виняткові мансардні ділянки. Адже верхні елементи заміської оселі зі скошеною покрівельною будовою можна експлуатувати у найрізноманітніший спосіб.

Скажімо, сьогодні доволі часто господарі приватних будинків видозмінюють колишнє складське горище на креативні та багатофункціональні мансардні кімнати для прийому гостей, а також затишні й комфортабельні спальні, дитячі, кухні, їдальні і навіть практичні домашні бібліотеки, кінотеатри, робочі кабінети, тренажерні приміщення, оранжереї. Маючи у планах виняткові дизайнерські ідеї та можливості, можна переобладнати горищний простір під будь-які запити власників дому!

В цьому контексті важливе значення має якісно продумане оформлення безпечного й максимально практичного виходу до модернізованої мансардної кімнати. Так, сьогодні у подібних випадках забудовники часто послуговуються спеціальними горищними сходовими конструкціями, що вирізняються полегшеною будовою та надзвичайно якісною сировиною.

Позитивно те, що прогресивні європейські виробники надсучасної мансардної сходової продукції створюють та пропонують зацікавленим споживачам надзвичайно широкий модельний ряд товарів цієї категорії. Чималою популярністю користуються так звані сходи секційні, які передбачають у своєму складі від двох до чотирьох секційних елементів. Модерні сходи на горище згаданої модифікації можуть вироблятися з урахуванням добірної та ретельно протестованої дерев’яної або металевої сировини.

В ролі дерев’яного компонента найчастіше виступає висококласна сосна або бук. Традиційно новітні сходові вироби для зручного підйому до укомплектованої мансарди із соснового матеріалу пропонують найпопулярніші польські будівельні бренди типу Факро та Оман. Якщо Ви бажаєте замовити та встановити по-справжньому якісні та багатофункціональні сходи на горище з букової сировини, тоді варто детальніше придивитися до модернізованої та надзвичайно практичної продукції від престижного українсько-італійського виробника Буквуд.

Окрім мобільних та рухливих горищних механізмів на стійкій дерев’яній основі, сьогодні доволі затребуваною вважається ексклюзивна та надзвичайно міцна горищна драбина ножичного типу. Даний модельний різновид також створюють загадані будівельні польські представники Оман та Факро. Подібні сходові варіації чудово вписуватимуться в кімнатні простори на мансарді, виконані в оригінальних стильових рішеннях на кшталт витриманого мінімалізму, модерного лофта.      

Зазвичай мансардні сходи ножичного або розсувного формату виготовляються на базі високоякісного металевого матеріалу, який в обов’язковому порядку покривається спеціальними захисними фарбами. Звернемо увагу, що так звані порошкові фарбники є цілком надійними та в жодному випадку не становлять загрози для здоров’я споживачів. Такі захисні продукти мають у своєму складі виключно безпечні та ретельно відібрані інгредієнти, що разом у суцільній консистенції слугують стовідсотковим захистом мансардної драбини від небажаного дряпання чи інших ймовірних наслідків довготривалої експлуатації сходів.

Всі елементи драбини новітнього зразка для спрощеного та комфортабельного підйому до верхньої ділянки приватного будинку підбираються таким чином, щоб в кінцевому результаті забезпечувати легке, просте та безпечне функціонування сходового пристрою.

Приміром, кожну сходинку всієї конструкції як розкладного, так і розсувного формату оформляють спеціалізовані гумові насічки. Їхня обов’язкова наявність спроможна забезпечувати легкий, спрощений та безперешкодний вихід до укомплектованого мансардного простору або складського горища.

Для гарантії стовідсоткової безпечності та зручності під час безпосереднього користування модерною горищною драбиною виробники подбали про наявність спеціального металевого поручня. Ним можна додатково оснащувати весь сходовий пристрій – з одного або з двох боків конструкції.             

Затишне й комфортне використання надсучасної мансардної сходові продукції забезпечується також наявністю спеціальної люкові кришки, яку, залежно від модельного варіанту, може оздоблювати утеплений прошарок. Сходи на горище нового покоління від успішних європейських компаній з вмонтованою теплоізоляційною частиною в кришці люка доцільно купувати й монтувати у ситуаціях, коли між житловими та нежитловими сегментами спостерігаються так звані містки холоду або коли будинок зведено на території з не надто стабільними кліматичними умовами.        

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating