Зручні сходові засоби для дачних будинків

Опубліковано о Вересень 29, 2017 .

Маючи у своєму розпорядженні затишний заміський будиночок дачного формату з наявним мансардним приміщенням, власників такої оселі може зацікавити питання якісного та ефективного укомплектування виняткового приміщення під дахом.

У подібних випадках варто належним чином приділити увагу виконанню всіх потрібних процесів, що в подальшому будуть забезпечувати максимально зручний, полегшений та безпечний підйом до приміщення у вигляді презентабельної та ексклюзивної мансарди або практичного горищного складу. Традиційно за подібних умов добре експлуатується спеціальна мансардна драбина, ціна якої вважається досить оптимальною на сторінках нашого інтернет магазину.  

Сьогодні на будівельному ринку інноваційних матеріалів можна без зайвих труднощів знайти будь-яку модель оригінальної мансардної драбини з обов’язковим урахуванням доступної вартості, відмінного рівня якісної та довготривалої експлуатації, широких можливостей в контексті зовнішнього вигляду того чи іншого варіанту сходів.

Наприклад, з метою перекомплектування колишнього занедбаного горищного приміщення на затишну мансарду в будиночку дачного формату можна послуговуватися новітніми сходами на горище типу факро lwk plus. Їх виробляє всесвітньо відомий однойменний польський будівельний представник, який давно встиг завоювати прихильність і довіру десятків тисяч клієнтів на всьому європейському континенті та поза його межами.

Згадана модель сходових виробів нового покоління виконується з використанням справно перевіреної дерев’яної сировини на відповідні функціональні вимоги. Тобто перед тим, як застосувати сосновий матеріал для подальшого створення модернізованих горищних сходових механізмів, його уважно тестують, послуговуючись висококласними інноваційними технологічними прийомами та обладнанням.

Звернемо також увагу, що сходи для зручного виходу на мансарду зазначеного різновиду від популярної польської компанії передбачають у своєму складі наявність двох, трьох або чотирьох секційних елементів, які за потреби можуть легко та просто складатися і розкладатися відповідно до експлуатаційного навантаження. Добірні сходи на горище з люком, ціна яких зазначена у каталозі нашого онлайн магазину, розраховані на встановлення у кімнатних просторах заввишки від 280 до 325 сантиметрів.

Поза тим, дана модель горищного сходового продукту перевіреної часом і досвідом якості, як і більшість подібних драбин на висококласній дерев’яній основі, оснащена спеціальною утепленою кришкою люка. Товщина термічної ізоляції в конкретному випадку становить 3,6 сантиметри. Тому подібну категорію горищних конструкцій дуже вигідно встановлювати, коли між проміжками житлової та нежитлової території на дачі передбачаються ймовірні коливання температури.

Позитивним також являється той факт, що подібні варіації сходових виробів враховують наявність спеціального поручня, виконаного у червоному тоні, який приєднується збоку загального механізму. До слова, якщо виникає така необхідність, можна купувати й монтувати два поручня, прикріплюючи його по обидва боки модернізованої мансардної драбини. Подібний підхід забезпечить стовідсотковий рівень безпечного та полегшеного користування. Цей момент відіграє особливу роль у випадках, коли на дачі перебувають маленькі гості або люди похилого віку.  

Загалом надсучасні горищні драбини на дерев’яній основі доволі вигідно замовляти та встановлювати у приватних будиночках сезонного спрямування на кшталт дач. Адже подібні оселі для тимчасового проживання традиційно потребують надійного, практичного та одночасно заощадливого оснащення. Власне, будь-які надсучасні моделі сходових виробів на сосновій базі від відомих європейських будівельних брендів чудово підійдуть для реалізації таких споживацьких запитів.

Крім того, сьогодні чималою популярністю серед великого сегменту споживачів користуються так звані комбіновані драбини мансардного типу. У таких серійних різновидах майстри будівельної індустрії грамотно комбінують ретельно відібрану дерев’яну та металеву сировину. Комбіновані горищні сходи вирізняються посиленим рівнем міцності, тривалим терміном зручного й полегшеного користування, найкращими сировинними похідними, демократичною вартістю, легкими умовами в процесі безпосереднього встановлення.     

За можливості, дачний простір з присутнім мансардним приміщенням можна оформляти з допомогою ексклюзивних сходів на горище на базі висококласного металу. Вони можуть мати вигляд як більш традиційної драбини розкладного формату або незвичного та досить оригінального розсувного типу. До речі, остання модель (її ще часто називають ножичною драбиною) сьогодні користується великим попитом у забудовників. Серед причин такої популярності варто виокремити відмінний рівень міцності, високу якість металу, неперевершений дизайнерський стиль. 

Продукти:
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Oman Polar
11,140 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK Plus
4,050 грн
stars rating