Мансарда в ексклюзивних стилях

Опубліковано о Жовтень 10, 2017 .

Чималий сегмент власників приватних будинків з передбаченим горищним сегментом надає перевагу переоформленим ділянкам зі специфічною даховою будовою скошеного формату. Таким чином все більшої популярності набуває перекомплектування горища на оновлені варіанти затишних і комфортабельних мансардних куточків, у яких буде зручно пасивно чи активно відпочивати, по-різному проводити час з родиною, друзями, дивитися кіно, читати книги та навіть займатися улюбленим пілатесом, йогою.

Відтак у матеріалі детальніше розглянемо декілька унікальних стилів, якими вигідно й оригінально можна прикрасити винятковий простір на мансарді. Враховуючи особливості того чи іншого стильового рішення, кожен зацікавлений власник та власниця заміського будинку матиме можливість вибрати найбільш оптимальний варіант оформлення й декору виняткового куточка. Адже у кінцевому результаті важливо отримати мансарду, що майстерно компонуватиме в собі найвищий рівень комфорту для всіх мешканців приватної оселі, а також довершеність в сенсі вдало витриманої естетики.       

У якому б стильовому рішенні не була оснащена мансардна спальня, зала чи домашня бібліотека, в обов’язковому порядку знадобляться висококласні сходи для мансарди рухливого та мобільного принципу функціонування. Ринок модернізованої сходової продукції пропонує надзвичайно великий вибір якісних, ефективних та ергономічних горищних драбин для забезпечення максимально надійного, спрощеного, безпечного та легкого доступу до комфортабельного житлового куточка під скошеною покрівельною структурою.

Якщо Ви маєте намір оформити мансардну кімнату в античному стилі, тоді краще послуговуватися даним рішенням в інтер’єрах з наявною великою квадратурою у верхній ділянці зі скошеним дахом. Адже відомо, що античність, навіть коли вона стосується оздоблення сучасного мансардного простору, проявляється у ненав’язливому додаванні до загального інтер’єру елементів у форматі колон, великих карнизів, декоративно-оздобленої ліпнини, барельєфів тощо.

З метою облаштування безпечного, надійного та полегшеного виходу до мансарди у такому стильовому рішенні часто стає в нагоді по-справжньому якісна та новітня драбина металева, купити яку за цілком доступною ціною пропонуємо у каталозі нашого інтернет магазину.

Горищними сходовими виробами нового покоління дуже зручно облаштовувати підйом до мансарди у будь-якому стильовому замислі, тому що дана категорія будівельних засобів характеризується великим спектром переваг у вигляді, скажімо, компактності, відносно легкої ваги, довершеної естетики, широкого асортименту модельного ряду на будь-який смак і фінансові можливості покупців.

Прихильникам класичного стилю варто дотримуватися наступних моментів в процесі безпосередньої організації мансарди. Насамперед, варто пам’ятати, що справжня класика потребує застосування вишуканих і недешевих елементів декору, меблів, загальної обробки, посуду, аксесуарів. Кожна деталь потребуватиме особливої уваги й натяку на розкіш, яка паралельно має гармонійно компонуватися з відчуттям природного затишку, комфорту під час тривалого перебування у кімнаті під скошеною покрівлею.  

Важливою рисою оформлення мансарди в класичному стилі вважається використання натуральної деревини. Нею доцільно послуговувати в процесі замовлення меблів, організації основи під ногами, деяких елементів декору й фурнітури. Також незамінними стануть спеціальні мансардні сходи дерев’яні, купити які з урахуванням демократичної вартості можна на нашому сайті.  

Крім того, серед чималого сегменту зацікавленої аудиторії популярністю користується так званий етнічний стиль. Тут все залежить від колоритних штрихів конкретного народу. Адже даний стильовий різновид формується в результаті зосередження на культурних традиціях, особливостях тієї чи іншої нації.

Для прикладу, якщо говорити про оформлення мансарди в українському етнічному стилі, тоді основні акценти робитимуться на врахуванні стін, декорованих спеціальними високоякісними фарбами або штукатурками для внутрішніх робіт. Мансарди у подібних дизайнерських варіаціях часто передбачають наявність меблів з добірної деревини, килимів, створених руками, шторок, вишитих також своїми руками.

Хоча якщо брати, приміром, етнічний японський стиль, то варто підкреслити його характерну рису типу мінімалізму. Натомість для етнічного індійського стильового рішення властива загадкова нотка, для англійського – комбінація стриманості й розкоші.   

Насамкінець, трохи про найбільш вигідний та популярний стиль оформлення модернізованих мансардних кімнат. Отож, сучасний стиль в інтер’єрах представлений у вдалому поєднанні поширених напрямків у дизайні, а саме стилів кантрі, шале, модернізму, поп-арту, хай-теку, постмодернізму, арт-деко, мінімалізму. Так, сучасний стиль для оформлення мансарди передбачає врахування практичності, простоти з одночасним дотриманням новітньої естетики.

Даний стильовий напрям покликаний максимально точно відображати динаміку та особливості сучасного життя. Тому дизайн у подібних мансардах має вирізнятися функціональним мінімалізмом, коли у приміщенні більше прямих ліній, контрастних тонів, світла. Ці елементи якомога краще передаватимуть легкість, затишок, комфорт у кожному дизайнерському елементі. 

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo
5,690 грн
stars rating