Рекомендації щодо вибору горищних сходових механізмів

Опубліковано о Грудень 18, 2017 .

Вдалий підбір якісного та безпечного засобу для доступу до верхнього сегменту приватного житлового помешкання залежить від тих функціональних орієнтирів, якими характеризуються надсучасні розсувні або розкладні драбини на горище. Тому у матеріалі більш детально зупинимося на основних експлуатаційних параметрах, на які в першу чергу рекомендується звертати увагу в процесі безпосереднього придбання та подальшого встановлення мобільних сходових конструкцій нового покоління.     

Для початку звернемо увагу на загальну будову будівельних виробів цієї модифікації. Незважаючи на формат, сировинну похідну чи експлуатаційні тонкощі, модернізовані драбини для виходу на облаштований мансардний простір чи горищний склад передбачають у своєму складі три функціональні елементи. Маються на увазі частини у вигляді підйомного сходового сегменту, дерев’яного короба, який в обов’язковому порядку оформляється спеціальним ізоляційним окладом (таким чином забезпечується додатковий рівень теплоізоляції та шумового відведення), а також люкової кришки, до якої приєднується загальна конструкція.

Принагідно зазначимо, що надсучасні засоби від популярних польських будівельних компаній факро, оман можуть мати утеплену, потовщену термоізоляційну кришку люка, або таку, що не містить додаткового теплоізоляційного нашарування. Все залежить від конкретних експлуатаційних умов та запитів клієнта.

Для прикладу, утеплені оман сходи, купити які пропонуємо на нашому сайті з обов’язковим урахуванням демократичної вартості та спрощених умов замовлення через інтернет, доцільно купувати й монтувати у приватних оселях, які розташовуються у кліматичній зоні з ймовірними нестабільними погодними сценаріями. Крім того, сходову продукцію перевіреної часом і досвідом якості від престижних будівельних брендів з наявною термоізоляцією в структурі люкової кришки актуально замовляти у ситуаціях, коли всередині заміського будинку, зокрема в ділянках між обжитим та необжитим сектором, трапляються різкі перепади температури.

Таким чином, утеплений люк на горище, купити який можна у каталозі нашого інтернет магазину, являється чудовим варіантом оформлення мансардного простору, що, в свою чергу, забезпечуватиме здоровий мікроклімат, комфортабельність та затишок у Вашому домі.

Наступна важлива деталь, на яку обов’язково потрібно акцентувати під час придбання новітніх сходів для мансарди чи складського горища, полягає у питанні сировини. Так, модернізований ринок будівельної галузі сьогодні пропонує зацікавленим споживачам досить-таки широкий асортимент горищних сходових конструкцій на основі відбірної деревини, металу або гармонійного поєднання цих сировинних похідних.

Традиційно сучасні європейські будівельні бренди виробляють та розповсюджують інноваційні мансардні сходи, беручи за основу по-справжньому якісний та довговічний сосновий, буковий матеріал. Щодо металевих мобільних сходових пристроїв, перевага здебільшого надається ретельно відібраному алюмінію та іншим міцним і стійким ресурсам.

Якщо Ви вагаєтеся у питанні, з якої саме сировини обирати сходи на горище, варто зосередитися на двох найважливіших нюансах. По-перше, вартість. Відомо, що металеві конструкції коштують дорожче. Зате вони вважаються більш міцними й довговічними. По-друге, дизайн кімнати, в якій необхідно встановити модернізовану драбину.

Скажімо, якщо приміщення організоване у стилях кантрі, шале, тобто з перевагою елементів на основі деревини, тоді краще надавати перевагу дерев’яним або комбінованим виробам. Натомість коли йдеться про облаштування кімнати у форматі модерного мінімалізму, лофта, тоді можна сміливо експериментувати з оригінальними металевими моделями сходів.      

Ще однією, не менш суттєвою порадою в процесі вибору горищних драбин є момент правильного співставлення параметрів, зокрема висоти кімнатного простору, в якому планується монтаж майбутнього сходового механізму. На щастя, сучасний ринок мансардних сходів наповнений широким асортиментом товарів цієї категорії з урахуванням як найбільш поширених розмірів висоти приміщення, так і менш розповсюджених.

Поза тим, серед допоміжних аксесуарів, які сьогодні пропонують популярні європейські будівельні компанії, можна знайти та замовити додаткові секції сходинок. Зокрема, завітавши на сторінки нашого інтернет магазину, рекомендуємо вибрати сходинки для мансардних драбин моделей типу Fakro LSS (одна сходинка даного виробу дозволяє збільшувати загальну конструкцію на 20 сантиметрів) або Oman Nozycowe (одна сходинка даного виробу дозволяє збільшувати загальну конструкцію на 25 сантиметрів). Важливий момент: загальну довжину замовлених сходів для зручного й безпечного доступу до укомплектованої мансардної кімнати чи складського горища дозволяється збільшувати максимально на дві секції.         

Продукти:
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux
6,895 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Oman Polar
11,140 грн
stars rating