Як спростити вихід до мансарди

Опубліковано о Січень 12, 2018 .

Більшість приватних будинків мають у своєму складі верхній сегмент зі скошеною покрівельною структурою. Традиційно такі частини заміського житла пристосовують до практичних горищних складів, де зручно зберігати різноманітні побутові, господарські, рибальські, мисливські, спортивні пристрої. Крім того, в умовах прогресивної сучасності верхні ділянки власної оселі доволі часто перевтілюють на затишні, комфортабельні й унікальні мансардні кімнати.

Незважаючи на функціональне спрямування кімнатного простору цього різновиду, з метою полегшеного, безпечнішого доступу до нього може знадобитися надсучасна драбина для горища, ціна якої зафіксована на сторінках нашого онлайн магазину сходової продукції від популярних європейських будівельних компаній.

Перед тим, як вибирати й встановлювати мансардні сходи нового покоління, рекомендується якомога ґрунтовніше вивчити новітній ринок даної категорії будівельних товарів, щоб у кінцевому результаті придбати й користуватися найбільш оптимальним засобом.

Принагідно зазначимо, що купити горищну драбину дешево з обов’язковим урахуванням перевіреного часом і досвідом рівня якості можна на нашому сайті. Вигода такого замовлення полягає в тому, що споживач має унікальну можливість отримати по-справжньому якісний сходовий продукт, не переплачуючи при цьому коштів за оренду звичайного магазину та на інші додаткові процеси.

У контексті грамотного вибору тієї чи іншої моделі горищної драбини дуже важливо орієнтуватися на власні функціональні запити. Що мається на увазі? Насамперед, потрібно звернути увагу на декілька ключових моментів. Скажімо, для якого саме заміського будинку планується оформлення мансардного простору?

Якщо мова йде про облаштування комфортабельного та безпечного підйому на горище, мансарду у заміській оселі дачного типу, тоді можна цілком обійтися простішими, дешевшими модельними варіаціями сходів. Чому? Коли невелика заміська оселя використовується не щодня, а лише час від часу в якості приміщення, куди хочеться приїжджати на відпочинок, ближче до природи, тоді немає потреби витрачати багато фінансів на облаштування стилізованої драбини.

У подібних ситуаціях добре прилаштується, приміром, дерев’яна горищна драбина факро, ціна якої вважається демократичною у нашому інтернет магазині. Традиційно товар цієї категорії виробляється на основі якісного соснового матеріалу, який в обов’язковому порядку тестується на потрібні експлуатаційні вимоги.

Удосконалені дерев’яні сходи для доступу до мансарди можуть складатися з двох, трьох або чотирьох секцій, які зручно та без труднощів складаються і розкладаються до повнометражного вигляду. Знову ж таки, якщо треба облаштувати вихід до горищного приміщення на дачі, тоді виявиться достатньо простої мансардної драбини з двома-трьома секціями без утепленої кришки люка. Такі товари вартують дешевше, а якість стовідсотково відповідає всім європейським запитам, стандартам, нормам.

Розглянемо тепер, для прикладу, інший варіант, коли перед господарями приватного будинку стоїть завдання правильно й ефективно оформити підйом до складського горища або укомплектованого мансардного простору у форматі, скажімо, дитячої, ванної, кухні, спальні, вітальні, робочого кабінету. В такому разі доцільно більш ґрунтовно підійти до вирішення даного питання. Адже коли драбиною будуть користуватися регулярно у щоденних побутових потребах, тоді дуже важливо зосередитися на функціональних критеріях сходового засобу, які обов’язково відповідатимуть всім запитам якості, безпеки, довготривалої експлуатації.   

У подібних випадках відбірні дерев’яні моделі сходів від престижних будівельних компаній на кшталт Оман, Факро, Буквуд також добре виконуватимуть своє функціональне навантаження. Позитивним являється той факт, що дана категорія будівельних товарів створюється виключно з урахуванням високоякісної сировини у вигляді сосни або бука. Ресурси перед запуском у безпосереднє виробництво драбини перевіряють на якість. Відтак кожен зацікавлений споживач може не хвилюватися щодо рівня безпечного, довговічного та надійного користування виробом, навіть якщо сходами доведеться регулярно підніматися-опускатися людям похилого віку, дітям.

Якщо бажаєте забезпечити комфортабельний, безпечний і водночас естетично довершений вихід до мансардної кімнати у приватному житловому помешканні, можна замовити і встановити унікальні моделі сходів на кшталт розсувних горищних драбин. Традиційно їх виробляють з урахуванням відбірного металевого матеріалу, який обов’язково обробляється спеціальними порошковими фарбами. Таке фарбувальне покриття добре захищає сходовий механізм від будь-яких фізико-механічних пошкоджень і є цілком безпечним для здоров’я користувачів. Унікальний дизайн ножичного типу драбини підкреслить всі достоїнства приватного будинку.        

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Oman Polar
11,140 грн
stars rating