Зручність, безпека, комфорт!

Опубліковано о Лютий 15, 2018 .

У сучасному приватному будівництві все більш розповсюдженою стає тенденція переробки колишніх горищних складів на унікальні й комфортабельні житлові куточки. Такі видозміни вважаються доволі вигідними і практичними, оскільки допомагають вдало виокремити допоміжні квадратні метри функціональної площі.

У подібних випадках перед забудовниками традиційно постає декілька важливих завдань. По-перше, необхідно належним чином оформити зручний і безпроблемний доступ до майбутньої мансарди. По-друге, дуже суттєво грамотно, професійно та естетично здійснити переобладнання колишнього складського горища на придатну для постійного проживання кімнату. У цьому контексті слушно проконсультуватися з досвідченими фахівцями будівельної індустрії, щоб отримати оригінальну й водночас ефективну кімнату на горищі.  

Коли йдеться про організацію зручного підйому до мансардного простору, чудово виручають модернізовані рухливі сходи, ціна яких представлена на сторінках нашого інтернет магазину. Удосконалені сучасні драбини мобільного та покращеного формату виготовляються таким чином, щоб гарантувати стовідсотково легкий, спрощений та безперешкодний вихід до затишного мансардного куточка у приватному житловому помешканні.

Звернемо увагу на той факт, що новітні драбини для комфортного підйому на горище або укомплектовану мансарду суттєво відрізняються від сходів колишнього саморобного формату. Дана різниця полягає в удосконаленому експлуатаційному чинникові, завдяки чому користуватися надсучасними сходовими механізмами стає набагато простіше, легше, безпечніше.

Візьмемо для прикладу класичну високоякісну модель сходів від популярного в усій Європі та поза її межами польського будівельного бренду Факро. Скажімо, горищна драбина lws plus характеризується чималим спектром позитивних функціональних параметрів, з допомогою яких користувачам будь-якого віку та ваги можна не хвилюватися щодо зручності, безпечності в процесі регулярного підйому та спуску з мансардного приміщення.

Насамперед, варто наголосити на тому, що горищну драбину зазначеної категорії виробляють з обов’язковим застосуванням винятково якісної і строго відібраної деревини. Відтак, сосновий матеріал спершу ретельно перевіряють на необхідні експлуатаційні вимоги.

Далі дбайливо протестовану деревну базу запускають у подальше виробництво модернізованої мансардної драбини. Традиційно готовий сходовий продукт має у своєму складі три-чотири практичні секції, які в процесі фактичного використання плавно і просто розкладаються до повноцінного вигляду.

Крім того, сходи на горище недорого цієї модифікації розраховуються на встановлення у кімнатних просторах заввишки від 280 до 325 сантиметрів. Поза тим, до складу драбини входить люкова кришка з теплоізоляційним нашаруванням завтовшки 3,6 сантиметрів. Це сприяє безпроблемному встановленню конструкції у житлових помешканнях з ймовірним наявним температурним коливанням між обжитими і необжитими ділянками.  

Як бачимо, будова цієї та інших мансардних драбин нового покоління продумана настільки грамотно, до найменших деталей, щоб гарантувати сто відсотків зручності, безпеки й комфорту під час щоденного підйому чи спуску з мансардної кімнати.  

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating