Польський бренд рекомендує

Опубліковано о Лютий 22, 2018 .

Для того щоб якомога краще та ефективніше облаштувати верхню ділянку приватного житлового помешкання з винятковим скошеним покрівельним форматом, знадобиться належна консультація у досвідчених фахівців будівельної, інженерної, архітектурної, дизайнерської сфер. При цьому необхідно якісно прорахувати співвідношення наявних квадратних метрів та функціонального призначення майбутньої мансарди.

Для прикладу, якщо дозволяє квадратура, можна оформити на колишньому горищі оригінальну й комфортабельну гостьову, домашній кінотеатр чи бібліотеку. Менші, але добре освітлені горищні приміщення доцільно перелаштовувати на зручні робочі офіси на дому, дитячі і навіть кімнати для заняття спортом типу фітнесу, йоги тощо.

Незважаючи на запланований різновид мансардного куточка, дуже важливо заздалегідь обміркувати безпечний та оптимальний підйом до виняткового приміщення у верхній ділянці заміського будинку. Традиційно у подібних ситуаціях відмінно виручають модернізовані сходи горищні fakro від однойменного польського будівельного бренду, чия популярність давно завоювала європейський континент.

Придбання та подальше встановлення горищного механізму зазначеної модифікації сприятиме спрощеному, безпроблемному виходу до мансардної кімнати будь-якого формату. Поза тим, організація приватного житлового помешкання з допомогою удосконаленої сходової конструкції нового покоління вдало підкреслить винятковість, комфортабельність та вишуканість того чи іншого заміського будинку.

Загалом ціни на сходи мансардного типу сучасного зразка являються демократичними, зокрема на нашому сайті. Сировинна база відповідає всім нормам, технологічним стандартам європейського взірця. Конструкції сучасних сходів для зручного доступу до горища або укомплектованого мансардного куточка також є різними. Асортимент будівельної продукції приємно вражає видовим розмаїттям. Відтак, кожен заохочений клієнт, маючи при цьому навіть доволі специфічні смакові запити та фінансові можливості, зможе без зайвих труднощів знайти, замовити й встановити виняткову мансардну драбину удосконаленого формату.

Принагідно підкреслимо, що купити горищну драбину в інтернет магазині з обов’язковим акцентом на оптимальній вартості, полегшених умовах придбання в онлайн режимі, можна у нас. Зазвичай доставка товарів реалізовується від одного до трьох днів на території всієї України.

Щодо покращеного формату пропонованих сходових механізмів, варто зазначити високий рівень якості дерев’яної (традиційно соснової), металевої сировини, досить легку вагу готової конструкції, що дуже зручно в процесі щоденного користування драбиною, а також застосування всіх заходів безпечного функціонування.

Скажімо, з метою максимально надійної, полегшеної експлуатації будівельної продукції цієї категорії в обов’язковому порядку використовують спеціальні накладки на сходинки та кінці загального механізму. Відповідні елементи безпеки сприяють простому та стабільному підйому на мансарду, без ймовірного ковзання стопи користувача чи самої драбини.

Для більш надійного виходу до верхньої ділянки приватного житла до складу драбини іноді монтується спеціальний металевий поручень. Якщо у моделі, яку Ви замовили, такого елемента не передбачено, але існує необхідність для його встановлення, поручень можна замовляти додатково у каталозі нашого інтернет магазину.      

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating